Margarin.........







Den här texten hittade jag på en blogg :) väldigt intressant.
själv äter jag bara Bregott.




columbi-agg.blogspot.com *läs gärna hennes blogg*


Margarin kan ge ökade fall av astma, eksem, allergi, allergisk nästäppa och ulcerös kolit. Ett antal studier visar att barn och ungdomar som äter margarin och andra Omega-6 rika livsmedel har ökad risk för inflammatoriska sjukdomar.

Vi har under lång tid blivit vilseledda att tro att margarinet skulle vara guds gåva till folket. Att det skulle vara ett bättre fett för oss eftersom det sänker kolesterolet, minskar på risken för hjärt-,kärlsjukdomar och att det gör oss smala. Istället har det visat sig att vi har blivit både fetare och sjukare.
För den som inte vet kan det kanske vara svårt att se framför sig en sörja som, efter att den varmpressade oljan blivit utsatt för diverse processer, kan användas till antingen skokräm, hudkräm eller margarin! Detta med hjälp av både extraktionsbensin och nickelspån.
För att sörjan sedan skall likna smöret vi brer på mackan, måste både syntetiska färgämnen, blekmedel och smakförhöjare tillsättas.
Detta blir en produkt som för oss människor är helt onaturlig och som kroppen lagrar in med katastrofala biverkningar som följd.

Så för din och dina barns hälsa skull, ät aldrig mer margariner som Becel, Lätta, Lätt & Lagom, Flora mfl. utan byt till Smör, kokosolja och ister.
Postat av: PETRAH AKA SHORTY

svar: aw tack =)=) tycker också den var riktigt snygg haha ! :D

http://shortys.se
2010-03-28 @ 17:50:56
Postat av: starling

Vi har Bregott till mackorna som resten av familjen äter. Jag steker maten i Smör. =)

http://metrobloggen.se/flodko
2010-03-28 @ 20:44:08






Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: